Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Σκότωσε την κόρη, την πεθερά του, πυροβόλησε αστυνομικό και έκαψε το σπίτι του!

 
Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τη στιγμή που η σύζυγός του 32χρονου Αμερικανού Κέβιν Κόλιερ έκανε αίτηση διαζυγίου και εκείνος, εν εξάλλω καταστάσει, λέγεται ότι σκότωσε την λίγων μηνών κορούλα του, την πεθερά του και τραυμάτισε άνδρα της αστυνομίας λίγο πριν βάλει φωτιά στο σπίτι του.

Ο Κόλιερ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Ελ Καγιόν στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, μάλλον κάηκε μέσα στο σπίτι του και μαζί με την πεθερά του, την 51 ετών Μπέβερλι Ράκοβ. Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά οι άνδρες της ασφάλειας δεν μπορούσαν να τα αναγνωρίσουν κι έτσι θα περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών ερευνών έως ότου βεβαιωθούν για τις ταυτότητες των θυμάτων.

Οι αρχές υποπτεύονται ότι ο Κόλιερ σκότωσε την κορούλα του μέσα στο φορτηγό του για να εκδικηθεί τη σύζυγό του έπειτα και από δικό του σχετικό μήνυμα σε φίλους του, την περασμένη Κυριακή.

Στην τρελή του «πορεία» του, ο νεαρός άνδρας επίσης πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν αστυνομικό, ο οποίος, όπως αναφέρει η Huffington Post, έπειτα και από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής εκτός κινδύνου.

Ο Κόλιερ πιθανότατα αυτοκτόνησε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι του, αφού συνειδητοποίησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου