Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Νεκρή η Έιμι Γουάινχαουζ


Η διάσημη τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Λονδίνο.

Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της στο Camden, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας έχει επιβεβαιώσει πως μια 27χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο Camden, αλλά η αιτία θανάτου της δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή.
Η Amy Winehouse τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω του εθισμού της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
Η τραγουδίστρια είχε ακυρώσει τις καλοκαιρινές της συναυλίες στην Ευρώπη, ώστε να μπορέσει να επανέλθει στον παλιό καλό της εαυτό, όπως είχε ανακοινωθεί μετά την απογοητευτική της εμφάνιση στη Σερβία τον περασμένο μήνα.
Η Winehouse είχε γίνει γνωστή στο μουσικό κοινό το 2003, με το ντεμπούτο album της "Frank", ωστόσο γνώρισε τη δόξα το 2006, με το album της "Back to Black", για το οποίο βραβεύτηκε με 5 Grammy.
Στη διάρκεια της καριέρας της η Amy Winehouse είχε κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Ivor Novello ενώ το 2007 είχε αποσπάσει το βραβείο BRIT καλύτερης βρετανίδας τραγουδίστριας.
Η είδηση του θανάτου της Amy Winehouse έχει προκαλέσει σοκ στον κόσμο της μουσικής. Ο θάνατος της έγινε αμέσως πρώτη είδηση στα διεθνή δίκτυα και το ίντερνετ. Στο Twitter χιλιάδες είναι τα μηνύματα των θαυμαστών της που δηλώνουν σοκαρισμένοι και θλιμμένοι από τον θάνατο της.
Αρκετοί διάσημοι έχουν εκφράσει τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο της 27χρονης τραγουδίστριας, μεταξύ των οποίων και η Nia Vardalos.