Ρολό με γέμιση ζαμπόν - κασέρι
Υλικά:
1. Απλώνετε το φύλλο στον πάγκο και βάζετε μέσα όλα τα υλικά. Το τυλίγετε σε ρολό και το τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Το τρυπάτε από πάνω με το πιρούνι και το αλείφετε με τον κρόκο.
2. Ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Υλικά:
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
- 10 φέτες γκούντα ψιλοκομμένες ανακατεμένες με ένα αβγό χτυπημένο
- λίγα μανιτάρια (προαιρετικά)
- 2-3 ροδέλες ντομάτας
- 1 κρόκο με λίγο νερό ανακατεμένα για το άλειμμα
1. Απλώνετε το φύλλο στον πάγκο και βάζετε μέσα όλα τα υλικά. Το τυλίγετε σε ρολό και το τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Το τρυπάτε από πάνω με το πιρούνι και το αλείφετε με τον κρόκο.
2. Ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου