Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η πραγματική ομορφιά της Ρόδου

Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας και σήμερα στις αυθεντικές ομορφιές της Ρόδου. Σήμερα θα ταξιδέψουμε εως την όμορφη Λάρδο.

Η παραλία της Λάρδου είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θέρετρα σε ολόκληρο το σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων και η μοναδική παραλία στη Ρόδο που έχει βραβευτεί με την ευρωπαϊκη Γαλάζια Σημαία.
Η παραλία βρίσκεται στην νοτιοανατολική ακτή του νησιού, στην ήρεμη ακτή της Λάρδου, μετά το χωριό Πεύκοι, 65 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου και πολύ κοντά στο πολύ δημοφιλές χωριό και στις παραλίες της Λίνδου.
Αν και η παραλία έγινε πολύ πρόσφατα οργανωμένη, η πλαζ με την άμμο και τα βότσαλα τα έχει όλα για μια διασκεδαστική και χαλαρωτική μέρα διακοπών κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου.
Νοικιάστε μία ξαπλώστρα και αποκτήστε το μαύρισμα που επιθυμείτε. Θαυμάστε το όμορφο θαλάσσιο σκηνικό κάτω από την προστασία της ομπρέλας σας, κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά, ή βελτιώστε την τεχνική σας στο θαλάσσιο σπορ που θα διαλέξετε από την μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται στην παραλία της Λάρδου.
Τα παιδιά σας θα αγαπήσουν την πίστα go-kart, το μόνο μέρος στο νησί όπου μπορούν να απολαύσουν την ταχύτητα.
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κι εσείς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου