Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ριάλιτι σόου σε στοιχειωμένα σπίτια με... φαντάσματα!

Σε μία τηλεοπτική χρονιά ΓΕΜΑΤΗ από ριάλιτι σόου σόου παρόμοιου περιεχομένου, το MTV είπε να κάνει την... διαφορά! Ετσι αποφάσισε να παρουσιάσει ένα παιχνίδι που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα φαντάσματα!

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο γυναίκες οι οποίες καλούνται να περάσουν μία νύχτα σε ένα "στοιχειωμένο μέρος" με την ελπίδα να καταγράψουν την εμφάνιση κάποιου φαντάσματος!
  " Οι κανόνες του παιχνιδιού, απαγορεύουν τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και την παρουσία ανθρώπων της εταιρείας παραγωγής στον χώρο!

  Υπάρχουν μόνο κάμερες παρακολούθησης και από εκεί και πέρα η κάθε παίκτρια είναι ολομόναχη, με μόνη της συντροφιά πιθανά παραφυσικά φαινόμενα!",
εξηγεί ένας από τους υπεύθυνους της παραγωγής.
  Οι παίκτριες θα έχουν μαζί τους τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να καταγράφουν ο,τιδήποτε ανεξήγητο συμβαίνει κατα τη διάρκεια της παραμονής τους στο στοιχειωμένο χώρο, όπως ανιχνευτές κινήσεων, κάμερες νυχτερινής όρασης, θερμογράφους κλπ. Εκείνη που θα ψηφίζεται ως η πιο ... φοβιτσιάρα, θα αποχωρεί από το παιχνίδι, που ονομάζεται Girls Night Out, και προβάλλεται από την περασμένη Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του MTV.
  Σύμφωνα με τους δημιουργούς του σόου, "ο σκοπός δεν είναι να αποδειχτεί αν υπάρχουν ή όχι φαντάσματα, αλλά να δώσει στις παίκτριες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σεακραίες  καταστάσεις έντασης και τρόμου".
  Στο ριάλιτι συμμετέχουν και δύο ερευνητές από τον Οργανισμό Παραφυσικών Φαινομένων της Ινδίας (αφού η αρχική ιδέα ανήκει στην Ινδική τηλεόραση), προκειμένου να αναλύουν τα όσα θα ζουν οι παίκτριες μέσα στο στοιχειωμένο σπίτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου