Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Η συνταγή της ημέρας

Κανελόνια με σολωμό, φιλαδέλφεια & σως thousand islands

Υλικά:

  • ½ πακέτο κανελόνια (12 κανελόνια περίπου)
  • 300 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
  • 1 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. καπνιστό σολομό
  • 280 γρ. Thousand Island Dressing
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • ½ κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά
  • 1 κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Περιγραφή:
  • Για αρχή, βράσε τα κανελόνια -θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το πώς στο κουτί τους.
  • Ενώ βράζουν τα κανελόνια, εσύ δεν χρειάζεται να μείνεις με σταυρωμένα χέρια: ρίξε τον καπνιστό σολομό, τον άνηθο, το τυρί Φιλαδέλφεια, τη μισή ποσότητα του dressing και την κρέμα γάλακτος σε ένα μπλέντερ και χτύπησε τα υλικά μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα.
  • Γέμισε τα κανελόνια που πρέπει στο μεταξύ να έχουν βράσει -μια σακούλα ζαχαροπλαστικής ή ένα μικρό κουτάλι εσπρέσο θα κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη.
  • Και τώρα, η τελευταία φάση: τοποθέτησε τα κανελόνια σε μια πιατέλα, γαρνίρισε με το υπόλοιπο dressing και -τελευταία πινελιά- πούδραρε τα κανελόνια με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τη γλυκιά πάπρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου