Λαζάνια φούρνου με κιμά
Υλικά
2-13 τεμ.λαζάνια
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλικομμένο
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
1 κονσέρβα τοματάκια ψιλοκομμένα
300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
λάδι,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
3 φλιτζάνια μπεσαμέλ
1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
1. Σε λίγο λάδι σοτάτετε τον κιμά με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
2. Ρίχνετε τα τοματάκια,αλάτι,πιπέρι, ρίγανη και λίγο νερό και σιγοβράζετε για 20 λεπτά.
3. Μόλις ο κιμάς είναι έτοιμος ρίχνετε τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.
4. Σε πυρέξ τοποθετείτε εναλλάξ σε 2 στρώσεις τα λαζάνια(χωρίς να είναι βρασμένα),τη σάλτσα κιμά και τη μπεσαμέλ.
5.Τελειώνετε με τη μπεσαμέλ και πασπαλίζετε με το τυρί.
6. Φήνετε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου