Νορβηγικοί κεφτέδες με καφέ σάλτσα
Τι χρειαζόμαστε:
- 600γρ. κιμά
- 1/2 κ.γ. τζίντζερ
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι-πιπέρι
- 3 κ.σ. κορν φλάουρ
- 225 ml γάλα ή νερό
- 3κ.σ. μαργαρίνη για το ψήσιμο
- 500ml νερό
- 1,5 κύβο βοδινό
- 3 κ.σ. αλεύρι ανακατεμένο σε λίγο γάλα, να γίνει ένας χυλός
- 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου