Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Στα πλέι-οφ ο Διαγόρας

 
Πολύ κοντά στην παρουσία στα πλέι-οφ για την άνοδο στην Super League βρίσκεται ο Διαγόρας, μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για την αποβολή των Τρικάλων από τη συγκεκριμένη διαδικασία αλλά και από το πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη ποινή είναι βέβαια εφέσιμη και τα Τρίκαλα θα παλέψουν για να δικαιωθούν, αλλά στον Διαγόρα παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία. Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ
ομόφωνα κρίνει ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τις πειθαρχικές ποινές α)την αποβολή της από το Πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου αυτή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κατάταξης και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής σαράντα πέντε (45.000) ευρώ.
Επιβάλλει στον Ν. ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για χρονική περίοδο δώδεκα (12) μηνών και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ .
Επιβάλλει στον Ε. ΠΛΕΞΙΔΑ τις πειθαρχικές ποινές α)του αποκλεισμού των έξι (6) αγώνων και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ και κατά τα 3/4 αυτής δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.(Απόφαση Ε.Ε.Α. για πλαστή εγγυητική επιστολή ).


Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση οι ομάδες που δικαιούνται να πάρουν μέρος στα πλέι-οφ είναι, ο Ο.Φ.Η., ο Λεβαδειακός, η Δόξα Δράμας και ο Διαγόρας.

Τέλος, η Π.Α.Ε. Διαγόρας ζήτησε τη μετάθεσή των αγώνων πλέι-οφ για τον επόμενο μήνα επικαλούμενη ότι ο Διαγόρας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παίξει στα play off με το περσινό ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου