Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η συνταγή της ημέρας

Αρνί τσιγαριαστό

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό αρνί
  • 2 κρεμμύδια μεγάλα
  • λίγο λάδι
  • αλάτι - πιπέρι

Πως το κάνουμε:

  1. Πλένουμε το αρνί και το αλατίζουμε.
  2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε ελαφρά.
  3. Στην συνέχεια ρίχνουμε το κρέας - πιπέρι και το γυρνάμε αρκετές φορές. Χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να ψηθεί.
  4. Σε χαμηλή θερμοκρασία θέλει περίπου 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου