Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Συνέλαβαν βιαστή που χτύπησε και λήστεψε το θύμα

Θα μπορούσε να ήταν μητέρα του, αλλά ο νεαρός Μολδαβός έτρεφε άλλου είδους σκέψεις για την 50χρονη Σουηδέζα που γνώρισε στο μπαρ της Κάτω Τιθορέας όπου εργάζεται. Όμως, εκείνη αρνήθηκε τις ερωτικές του προτάσεις κι αυτό την έκανε να βρεθεί αντιμέτωπη με έναν πραγματικό εφιάλτη.

Ο 21χρονος αλλοδαπός ακολούθησε την γυναίκα όταν έφυγε από την δουλειά της για το σπίτι της και στον δρόμο της έκανε ανήθικες προτάσεις, στις οποίες εκείνη απάντησε αρνητικά. Τότε, την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και την υποχρέωσε να υποστεί τις αρρωστημένες ορμές του, ενώ ταυτόχρονα την χτυπούσε βίαια στο πρόσωπο! Όταν χόρτασε τις ορέξεις του, ο 21χρονος άρπαξε τη τσάντα της Σουηδέζας με περίπου 400 ευρώ και το διαβατήριό της και εξαφανίστηκε.

Μόλις συνήλθε από το σοκ, η 50χρονη ειδοποίησε το τμήμα Αμφίκλειας και έδωσε σαφή περιγραφή του βιαστή της. Οι αστυνομικοί, που γνώριζαν το νεαρό επειδή εργάζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην περιοχή της Τιθορέας, κατάλαβαν αμέσως ποιος είναι και τον συνέλαβαν στο σπίτι του. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού, της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της ληστείας.

Σοκ υπέστη και η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος στο κέντρο της Λαμίας, όταν είδε έναν 50χρονο Αλβανό να στέκεται στην είσοδο και να της κάνει άσεμνες προτάσεις χρησιμοποιώντας χυδαίο υβρεολόγιο, ενώ ταυτόχρονα έπιανε και της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα! Ταραγμένη η επιχειρηματίας τηλεφώνησε στην Αστυνομία και οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν άργησαν να συλλάβουν τον 50χρονο, σε βάρος του οποίου υπέβαλλε μήνυση η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου